Om oss på Problem.nu

lösningar på vanliga problem

Vårt mål är att ge dig bra och utförliga svar på vanliga problem.

Se oss som en databas med lösningar på vanliga problem.

I en värld där vi ständigt möts av utmaningar och frågor som kräver snabba svar, har internet blivit vårt främsta verktyg för att hitta lösningar. Med detta  åtanke föddes Problem.nu – din problemlösare. Vi är passionerade för att göra din upplevelse smidigare och mer produktiv genom att erbjuda svar på de vanligaste problemen som människor söker efter.

Vår vision är enkel: att vara din första anhalt när det gäller att lösa vardagliga frågor. Oavsett om det handlar om tekniska problem, hälsorådgivning, matlagningsknep eller tips för trädgården, finns vi här för att hjälpa dig att hitta svaren du behöver.

Vi som skriver artiklarna är:

  • Peter Svensson – Utbildad ingenjör med intresse för maskinteknik och elektroteknik.
  • Jenny Karlsson – Utbildad florist med stort intresse för allt inom hemmet och trädgården.
  • Niklas Hansson – Elektriker som brinner för teknik och kallar sig själv tekniknörd.
  • Kevin Eriksson – Mekaniker som jobbar med motorcyklar och mopeder.
  • Malin Andersson – Utbildad civilekonom där mat och husdjur är det stora intresset.

Vi brinner för att göra livet enklare för alla genom att erbjuda snabb och tillförlitlig information. Genom att samla de mest efterfrågade problemen som människor söker efter på nätet, strävar vi efter att vara en pålitlig källa för lösningar och råd. Vi förstår vikten av att ha tillgång till korrekt och användbar information när du står inför en utmaning eller ett problem. Därför är vi dedikerade till att erbjuda högkvalitativa svar som är lättillgängliga för alla.

Vår passion för att hjälpa andra är vad som driver oss framåt. Vi tror att genom att erbjuda en plattform där människor kan hitta svar på sina frågor snabbt och enkelt, kan vi göra en verklig skillnad i människors liv. 

Tillsammans strävar vi efter att skapa en värld där problem inte längre är hinder, utan snarare möjligheter att lära och växa. Med Problem.nu vid din sida kan du känna dig trygg i vetskapen om att du alltid har tillgång till pålitliga lösningar och råd för dina vanligaste frågor och bekymmer. Låt oss hjälpa dig att göra din digitala resa smidigare och givande – ett klick i taget.

Tveka inte att kontakta oss